Virksomheden blev grundlagt d. 14 december 1992 med en lastbil af mærket DAF 95. Lastbilen var udstyret med kran, hejs og anhænger. Vognmanden var den eneste chauffør i firmaet på dette tidspunkt. Efter godt et årstid var han dog nødt til at udvide forretningen, da efterspørgelsen på kørsel voksede. Året efter blev der anskaffet endnu en lastbil, denne gang en Mercedes 2635 Tandem, som fortrinsvis skulle bruges til jordkørsel. Den havde mulighed for at blive udstyret med kran bagpå.
Da efterspørgelsen på kørsel af flis, jord og anden kørsel stadig steg, var det nødvendigt med endnu en lastbil, det blev en Mercedes mere.
I 2002 havde vognmandsforretningen 10 års jubilæum og var på daværende tidspunkt vokset til at have fire lastbiler.
I 2006 ligger firmaet stabilt med af ny eller nyere vogne, der servicere hele området med alt slags kørsel og har desuden på dette tidspunkt fem ansatte.
Firmaet har gennem arene blandt andet transporteret følgende:
Høns, mursten, træ, skrot til og fra Tyskland. Varekørsel til Sverige. Korn, sand, sten, haveaffald, murbrokker, affald, slam, kran og containerkørsel. Diverse varekørsler for firmaer, herunder byggematerialer for trælaster og meget mere.
I 2007 blev firmaet lavet om til ApS og startede som Entreprenørforretning og vognmandsforretning med alt slags arbejde indenfor bygge og anlægsbranchen.
Vi udfører arbejde for private og erhvervskunder, med små og store opgaver, så som entreprenør arbejde, nedbrydningsarbejde og transportarbejde.

Intet er for småt eller for stort.